Τοποθεσία - Marili Στούντιο και Διαμερίσματα στην Πάρο, Παροικιά
Μοναδική τοποθεσία

Online κράτηση
Αναζήτηση

Τοποθεσία

Τα στούντιο και διαμερίσματα της Marili βρίσκονται σε μια ήσυχη τοποθεσία 400 μόλις μέτρα από τη γνωστή παραλία του Παρασπόρου όπου θα βρείτε ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach bars και ταβέρνες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε νοστιμότατους μεζέδες. Βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην αμμουδερή παραλία Δελφίνι, έναν απάνεμο όρμο, όπου υπάρχουν δύο παραθαλάσσια εστιατόρια-beach bars.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται σε μια ήσυχη τοποθεσία, περιτριγυρισμένα από λιόδεντρα, αμπελώνες και περιποιημένους κήπους, 1 μόλις χιλιόμετρο από την Παροικιά, τα καφεστιατόρια, τα μαγαζιά και την έντονη νυχτερινή ζωή της.

Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο, υπάρχει χώρος στάθμευσης, ενώ η απόσταση από την Παροικιά με το αυτοκίνητο δεν είναι πάνω από πέντε λεπτά, όσο διαρκεί και η βόλτα για την παραλία της Πούντας, δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις του kitesurfung και του windsurfing.

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στην Πάρο!Αγροτουρισμός

Η οικογένεια Marili δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο του αγροτουρισμού για τον οποίο υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια.

Συχνές Ερωτήσεις για την Πάρο

Πώς μπορώ να έρθω στην Πάρο; Υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα άλλα νησιά;

Πράσινες-διακοπές

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μαρίλη γίνονται Πράσινα!

Παραλία Παράσπορος

Coming soon

Kitesurf

Τα Διαμερίσματα Marili βρίσκονται κοντά στην παραλία της Πούντας, την πιο γνωστή τοποθεσία για kiteboarding στην Πάρο (μόλις 5 λεπτά οδήγησης).

FAQs

Χρειάζεται να νοικιάσω αυτοκίνητο; Τα διαμερίσματα και στούντιο της Marili βρίσκονται σε απόσταση 400 μέτρων από την παραλία του Παρασπόρου και τις θαλάσσιες δραστηριότητές που προσφέρει και 1 χιλιόμετρο από την Παροικιά, οπότε βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα μαγαζιά, τις ταβέρνες και τα μπαράκια της Χώρας. Μπορώ να πιω το νερό της βρύσης; Θα […]

Ενημέρωση για Covid-19:

Διαβάστε για την πολιτική μας και τις ενέργειες σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόζουμε κατά του COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα εδώ