Πράσινες-διακοπές - Marili Στούντιο και Διαμερίσματα στην Πάρο, Παροικιά
Online κράτηση
Αναζήτηση

Πράσινες-διακοπές

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μαρίλη γίνονται Πράσινα!

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα Μαρίλη γίνονται μια Πράσινη Επιχείρηση, κι έτσι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να χαρούν διακοπές πιο φιλικές προς το περιβάλλον, και να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα του ταξιδιού τους στην Πάρο!
• Όλο το πλαστικό, το γυαλί και όλες οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται στα δωμάτια, συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο στον κήπο και κατόπιν μεταφέρονται στους δημοτικούς κάδους ανακύκλωσης.
• Τα οργανικά απορρίμματα, αφού κομποστοποιηθούν, τοποθετούνται στον κήπο του καταλύματος για λίπασμα φυτών, λαχανικών και οπωροφόρων.
• Οι ανάγκες για ηλεκτρική ενέργεια, καλύπτονται εξολοκλήρου από φωτοβολταϊκά στην οροφή των δωματίων – κι έτσι εκμεταλλεύεται πλήρως ο δυνατός, Κυκλαδίτικος!
• Όλα τα δωμάτια έχουν ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια για μέγιστη θερμομόνωση και μικρή κατανάλωση ενέργειας.

... και φυσικά, οι ένοικοι του Μαρίλη έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικό κρασί καθώς και φρούτα και λαχανικά εποχής, που καλλιεργούνται στον κήπο!

Στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Διαμερίσματα Μαρίλη, σεβόμαστε και προστατεύουμε το περιβάλλον του νησιού και συνέχεια βρίσκουμε τρόπους να έχουμε μια όλο και πιο βιώσιμη επιχείρηση, για να απολαμβάνετε πράσινες διακοπές στην Πάρο!

Ενημέρωση για Covid-19:

Διαβάστε για την πολιτική μας και τις ενέργειες σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόζουμε κατά του COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα εδώ