Διαμονή - Marili Στούντιο και Διαμερίσματα στην Πάρο, Παροικιά
Τα άνετα διαμερίσματά μας

Online κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Marili είναι ένα παραδοσιακό Κυκλαδίτικο συγκρότημα που αποτελείται από 11 στούντιο και διαμερίσματα δίπλα στον πανέμορφο κόλπο του Παρασπόρου, σε απόσταση αναπνοής από την Παροικία της Πάρου. Η ειδυλλιακή τοποθεσία των δωματίων θα σας εντυπωσιάσει με τους περιποιημένους κήπους τους, τα οπωροφόρα δέντρα, τα λιοστάσια και τους αμπελώνες τους, που προσφέρουν απλόχερα τους καρπούς τους στους επισκέπτες μας όλο το χρόνο.

Εκτός από την παραδοσιακή Παριανή φιλοξενία, θα μπορέσετε να χαρείτε την αμμουδιά του Παρασπόρου και να πιείτε το ποτό σας σ'ένα από τα beach bars της παραλίας που βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από το συγκρότημα Marili. Η Παροικιά με την έντονη νυχτερινή ζωή της, τα καφεστιατόρια της και τα γραφικά της καλντερίμια απέχει 1 μόνο χιλιόμετρο από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Marili και σας καλεί να την ανακαλύψετε.

Κυκλαδική γοητεία σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα...

Στουντιος & Διαμερίσματα

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Marili είναι ένα συγκρότημα ευρύχωρων και αναπαυτικών στούντιο και διαμερισμάτων σε μια μαγευτική γωνία της Πάρου λουσμένη από Κυκλαδίτικο φως.

Τρίκλινο Στούντιο

Τα τρίκλινα στούντιο είναι κατάλληλα για τρία άτομα. Αυτά τα στούντιο βρίσκονται στο ισόγειο και έχουν θέα στον πανέμορφο κήπο μας. Όλα τα κρεβάτια διαθέτουν ολοκαίνουργια ανατομικά στρώματα.

Δίκλινο Στούντιο

Τα δίκλινα studio είναι ιδανικά για δύο (2) άτομα. Υπάρχουν διαθέσιμα δίκλινα studio στο ισόγειο των ‘’Marili’’, με θέα στον πανέμορφο κήπο μας στον πρώτο όροφο με θέα στον κήποι και σε ένα κομμάτι του όμορφου κόλπου της παραλίας του Παρασπόρου.

Ενημέρωση για Covid-19:

Διαβάστε για την πολιτική μας και τις ενέργειες σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόζουμε κατά του COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα εδώ